BALANZ COACH

DIENSTEN

Mijn Expertise


De onzekere tijden van de afgelopen tijd zorgen er voor dat wij met zen allen meer en meer online alles gaan opzoeken en online hulp zoeken. Bij Balanz Coach bent u aan het juiste adres. Al onze diensten kunnen wij online aanbieden via zoom of teams vergaderingen. 


Heeft u geen computer? Geen probleem ook via whatsapp kan u uw Balanz Coach bereiken. 


Samen vinden we steeds de juiste weg om jouw nieuwe vitale leven te starten. 

Essentiële Oliën


De oliën worden gebruikt in aromatherapie, een therapie die de fysieke en mentale gezondheid verbetert of versterkt.

Het zijn de biochemische moleculen van de essentiële oliën die een natuurlijke geneeskracht op ons lichaam hebben.


Testen


Hormoon zelftest


De hormoon zelftest is bedoeld om op eenvoudige wijze meer inzicht te krijgen welke hormonen en neurotransmitters aandacht verdienen en mogelijk een rol spelen in eventuele fysieke, emotionele en mentale klachten.


Een hormonale disbalans kunnen we op verschillende manieren achterhalen. Het kijken naar symptomen is er daar één van. Wist je dat we meer dan 150 hormonen hebben en dat hormonen onderling nauw samenwerken? 1 Hormoon een beetje uitbalans geeft een sneeuwbaleffect waardoor andere hormonen ook uit balans kunnen raken en er een verscheidenheid aan fysieke, mentale en emotionele klachten kunnen ontstaan.


Orthomoleculaire suppletie


Om een disbalans te herstellen en ons vitaal te voelen is het soms goed om een gezond voedingspatroon te ondersteunen met (orthomoleculaire) suppletie.

Denk hierbij aan een multi-vitamine, visolie, Vitamine D3. Ook kan het zijn wat er een tekort is aan een heel specifiek stofje of dat bepaalde hormonen makkelijker in balans komen door bijvoorbeeld het nemen van neurotransmitters in de vorm van suppletie.


Online Shop


In de shop vind je onze oliën maar ook alle producten die je nodig hebt om je eigen producten te creëren. De merken zijn nauwkeurig gecelecteerd waardoor ik kwaliteit kan bieden en ik er zeker van ben dat jullie intens gelukkig worden van deze producten.